Carl Oscar WisdomFlask™

Ce se întâmplă când amesteci o doză mare de practicitate cu un gust scandinav special? Primești bidoanele Carl Oscar Wisdom, fiecare cu un aspect unic. Cele cinci stiluri diferite de sticlă sunt inspirate de cele mai importante forțe motrice ale planetei noastre, cum ar fi dragostea, puterea, focul, apa și natura. Fiecare sticlă poate fi interpretată ca o combinație coerentă de simboluri. În plus față de aspectul lor, termosurile sunt fabricate din plastic tritan de înaltă calitate, fără BPA. Garanția tritanului pentru o utilizare fără scurgeri - pe lângă designul incasabil, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerile de substanțe nocive.

Ilustrațiile unice se bazează pe runele scandinave antice și pe experiențele personale ale lui Annika și Niclas în Suedia. Dar cine sunt Annika și Niclas? Cuplul din spatele lui Carl Oscar, care în 2007 a visat o companie bazată pe funcționalitate și durabilitate, numită după numele de familie al copiilor lor. Ilustrațiile se bazează pe viziunile celebrei Magdalena Lundkvist, astfel încât experiențele personale ale familiei sunt completate de viziunea sa unică asupra lumii și de amintirile sale empirice.

Cuvântul rună este interpretat ca însemnând înțelepciune și mister, un mister care se regăsește în motivele bolurilor înțelepciunii. Fiecare ilustrație conține în sine o rună, care, conform legendei, este un dar de la cel mai puternic zeu nordic, Odin. Cele mai vechi documente scrise din Suedia datează din jurul anului 100 î.Hr. și sunt, de asemenea, scrise în rune. Pentru mai multe informații despre motivele și semnificațiile runei, consultați descrierea detaliată a produsului.

109000 WisdomFlask™ - runa Forță & Algiz

În culoarea și aspectul său, putem descoperi caracteristicile puterii primordiale. Spre deosebire de celelalte brelocuri Wisdom, sticla cu simbolul Forței nu este la fel de zgomotoasă, dar semnificația sa este la fel de complexă ca și în cazul celorlalte serii Wisdom. Printre motivele care se joacă cu nuanțele de gri se numără o rună Algiz, care se pronunță ca litera zé din alfabetul maghiar. Oricare ar fi pericolul în care ne aflăm, runa Algiz ne va proteja, fie că este vorba de un pericol fizic sau spiritual. Ca simbol al elanului, el este ca o lumină în noapte, care ține departe întunericul. Întărind puterea elementară care reprezintă esența ilustrației, refrenul unuia dintre cele mai cunoscute hituri ale trupei Abba, "The winner takes it all", poate fi citit și printre elementele care acoperă zona cantinei.

Dacă simțiți că aveți acea putere străveche care pătrunde în mitologia scandinavă și în Suedia ca întreg, nu mai ezitați, dați lovitura la Power Bottle.

109001 WisdomFlask™ - runa Natură & Eihwaz

Legătura elementară cu natura este prezentă în toate termosurile Wisdom, dar ilustrația - Nature-  cu baza de ferigă este cea mai expresivă dintre toate. Sunetul runei Eihwaz ascuns printre simboluri - o transcriere modernă a unei duble litere ï - este forma alungită a vocalei din mijlocul cuvântului yew. Cuvântul yew înseamnă tisă, astfel că runa Eihwaz este folosită în mod obișnuit ca rună a tisei sau ca simbol al rămânerii pe calea cea bună. La fel ca bunurile pământești oferite de plante, runa Eihwaz este asociată și cu dăruirea dezinteresată. Emană calm și răbdare, motiv pentru care este adesea asociat cu Yggdrasil, copacul lumii din mitologia germanică și nordică.

Runa Eihwaz nu este doar o ascunzătoare pentru inspirație, ci și o bază pentru simbolism, datorită interpretării sale. Multe dintre elementele de pe bidon sunt legate de caracteristicile naturale ale Suediei, precum și de flora și fauna sa. Singurul motiv creat de om de pe bolul naturii este Catedrala din Uppsala, unde s-a născut Magdalena și unde faimosul naturalist suedez Carl von Linné a fost numit profesor de medicină practică.

Nature Bottle este dedicat celor care sunt fascinați de viața sălbatică ce pulsează în jurul nostru și a cărei conservare este în interesul nostru comun.

109003 WisdomFlask™ - runa Dragoste & Wunjo

Cel mai vesel membru al colecției este o proclamație deschisă a iubirii veșnice și a tot ceea ce merge cu ea. Runa Wunjo din ilustrație - pe care am putea să o pronunțăm V dacă ar fi nevoie - este o rună jucăușă a fericirii, plină de energie, bucurie și pasiune. Exclamația "Trăiește pentru astăzi" ilustrează perfect gândurile pozitive din spatele runei, ca simbol al unei vieți pline de bucurie și fără prejudecăți.

Printre motive se numără una dintre cele mai faimoase clădiri din Suedia, Primăria orașului Stockholm, unde se decernează premiile Nobel în fiecare an, începând din 1901. Toate celelalte simboluri sunt simboluri ale iubirii și ale fericirii, astfel încât efectul general este plăcut și liniștitor pentru ochi. Curcubeul, care reprezintă dragostea eternă, modelul inimii și trandafirii, care sugerează pasiunea, sunt un leac pentru orice suflet romantic.

Pentru cine este recomandat Love Bottle? Pentru cei care cred în dragostea adevărată și sunt capabili să vadă binele din lume, și pentru eternul optimist care refuză să se lase suflat de coarne și, ca un curcubeu după ploaie, umple lumea de fericire.

109003 WisdomFlask™ - runa Apă & Laguz

Apa ocupă un loc special în Suedia. Peninsula cu fiorduri este mărginită de Marea Baltică și de Marea Nordului la vest și la sud, în timp ce partea continentală este străbătută de o serie de lacuri magnifice și de râuri de munte, ceea ce face ca viața în această țară scandinavă să fie mereu plină de viață. Această mișcare neîncetată este simbolizată de Laguz Run, un element cheie în mitologia vikingă. Vaduz, pronunțat ca sunetul L, simbolizează nu numai apa, ci și multiplele sale semnificații. În acest fel, apa, cu nuanța sa albăstruie, devine atât un lichid dătător de viață, cât și un simbol al mișcării, al fluxului de energie și al senzualității. Runa Laguz emană energie feminină, care este strâns legată de metafora apei dătătoare de viață și a mamei dătătoare de viață.

Ilustratoarea, Magdalena, a ales să folosească în motivele sale apa sau simboluri legate direct de ea, în conformitate cu simbolul Vaduz. Barca, farul și harta Suediei din fundal, toate au simbolistica apei și a fluxului de energie.

Cine își poate găsi socoteala în Water Bottle? Cei care sunt fascinați de natura ciclică a apei, de legătura sa intimă cu viața și de liniștea infinită pe care o emană apa vie.

109007 WisdomFlask™ - runa Foc & Kenaz

Ilustrația Focului este un exemplu perfect de situație în care trecutul țării se află în deplină simbioză cu simbolul, care în acest caz este runa Kenaz. Runa din motiv este un simbol al focului, un simbol al căldurii. Același foc a fost aprins și la Stockholm, la cea de-a cincea ediție a Jocurilor Olimpice de vară. Stadionul construit pentru această ocazie și flacăra olimpică pot fi văzute, de asemenea, în ilustrație. Runa Kenaz poate fi văzută și ca un simbol al controlului asupra focului, așa că nu este o coincidență faptul că una dintre cele mai faimoase invenții ale Suediei, chibritul de siguranță, este, de asemenea, prezentată în ilustrație. Multă vreme, fosforul alb a fost cel mai periculos ingredient din chibrituri și a fost considerat de neînlocuit până în 1844. Gustaf Erik Passch a reușit să îl înlocuiască cu fosfor roșu, iar compatriotul său John Edvard Lundström și-a perfecționat invenția câteva decenii mai târziu, creând chibritul suedez pe care îl cunoaște toată lumea.

La fel ca și focul, gama Wisdom are o energie imensă și este recomandată celor care au un spirit creativ și o motivație care îi inspiră pe toți.