Umplut până la refuz!

Bboom este un pic diferit, un pic mai ciudat, un pic mai cool. O sticlă de oțel inovatoare, un simbol al libertății de exprimare și al conștientizării, un obiect iconic pentru societatea viitorului. 

 

Generația Bboom este o generație explozivă, exhibiționistă și curajoasă. Mai presus de toate, ei sunt conștienți că alegerea sticlei din oțel este, de asemenea, un gest concret de iubire față de mediu. 

 

BBOOM este mai mult decât o simplă sticlă de apă. Este noul Dvs. instrument de comunicare, un accesoriu util, contemporan și la modă, care arată apartenența și viziunea Dvs. asupra lumii. Să deschidă calea și să fie un exemplu pentru ceilalți. 

Lasă-i să te urmărească!

Produsele Bboom includ termosuri cu pereți dubli și canistre cu pereți simpli. Ambele sticle sunt fabricate din oțel inoxidabil. Termosul poate păstra lichidul cald timp de 12 ore și rece timp de 24 de ore. Canistrele "Light" cu un singur perete nu sunt rezistente la căldură, dar sunt extrem de ușoare, cântărind 110 g, astfel încât le puteți lua oriunde.

Este ușor de recunoscut prin capacul său roșu iconic, conceput pentru a fi ușor de deschis și închis. 

Fiecare sticlă este prevăzută cu 4 inele de cauciuc siliconic de culori diferite. Astfel, îl puteți schimba zilnic pentru a se potrivi stilului sau dispoziției dumneavoastră. Dar inelele din silicon nu sunt doar despre design. Dacă păstrați băuturi carbogazoase în sticlă, vă recomandăm să folosiți un inel dublu de silicon pentru o mai bună etanșare. 

Vei ști care dintre sticlele tale preferate se află înăuntru doar uitându-te la ambalaj. Toate termosurile și canistrele sunt livrate în cutia lor roșie originală.

Și mai e ceva în fiecare cutie:

Un breloc care arată puțin diferit de semnul "Remove before flight" (Scoateți-l înainte de zbor) de pe avioane. O mică reamintire a importanței hidratării. Îndepărtați înainte de a bea pe partea din față, iar logo-ul Bboom pe spate.

DATE TECHNICE

DESIGN ITALIAN

Un stil inconfundabil, un ambalaj atent lucrat și o grafică originală: creativitate 100% italiană.

FĂRĂ BPA

Rezistent, ușor și sănătos: aveți grijă de mediul înconjurător și de sănătatea dumneavoastră.

304 OȚEL ALIMENTAR INOXIDABIL

Nu este o sticlă oarecare, ci este fabricată din oțel alimentar inoxidabil 18/8 304.

CAPAC ERGONOMIC

Capacul roșu iconic este un detaliu ergonomic pentru cei care nu renunță niciodată.

ANTI-ALUNECARE / FUND LINIȘTIT

Datorită fundului special din silicon, toate sticlele sunt silențioase și antiderapante.

INELE

4 inele de silicon interschimbabile în 4 culori, pentru o atingere rece super rezistentă.

CADOU

Breloc, brățară, etichetă distinctivă. Un cadou pe care îl puteți folosi când și cum doriți.