Cum este mai bun decât alte produse similare?

Termosul este ambalat în carton ecologic și nu conține pungi de plastic. Fiecare termos vine cu un capac diferit pentru băuturi reci, care include un pai și poate fi deschis cu ușurință cu o singură mână.  Există, de asemenea, un carabinier, astfel încât îl puteți atașa la geanta copilului sau chiar la centura dvs.

Are o capacitate de 350 ml și cântărește doar 255 g. Cu o înălțime mai mică de 20 cm, se potrivește cu ușurință sub orice robinet pentru o reumplere rapidă. Termosul este fabricat din oțel inoxidabil de calitate alimentară 18/8. Nu există un strat de plastic în interiorul sticlei, ca în cazul unor bidoane din aluminiu, astfel încât nu va reacționa cu băuturile acide. Astfel, puteți depozita în siguranță băuturi acide, chiar și cola, în el. Lichidul nu va căpăta gust de oțel. Termosul nu conține BPA, ftalat și plumb. Termosul TEMPFlask are o deschidere largă a gurii, cu margini rotunjite, pentru o băutură sigură. Nu există colțuri sau îmbinări în care se pot depune bacterii.

Pentru cine este?

Dacă sunteți de părere că trebuie să reduceți cantitatea de deșeuri de plastic biodegradabil, dacă sunteți dornici să treceți la o alternativă de lungă durată și funcțională, care să arate bine și să fie sigură, atunci acest termos este pentru dumneavoastră.  

Cu fiecare reumplere, o sticlă de plastic mai puțin ajunge la gunoi. În acest fel, salvați mediul înconjurător, faceți ceva pentru un aer mai curat și dați un exemplu pentru cei din jur.  

Recomandat pentru utilizare zilnică. De la grădiniță până la ieșirea la locul de joacă. Ilustrația de pe suprafața gameluțelor a fost creată de ilustratorul suedez Linn Eldin și este disponibilă exclusiv pe produsele Carl Oscar.

Personajele amuzante și jucăușe, precum maimuța, boccea, girafa, renul și chiar păianjenul, vor deveni rapid preferatele copiilor. Culorile vesele sunt ușor de ales pentru fete și băieți. Deși este făcută pentru copii, dimensiunile sale înseamnă că poate fi folosită și de adulți, chiar și ca depozit pentru cafeaua de dimineață sau ceaiul în drum spre serviciu.

Instrucțiuni de utilizare.

Spălați termosul înainte de prima utilizare. Recomandăm spălarea manuală și uscarea la aer fără capac. Nu folosiți niciodată termosul cu vid în cuptorul cu microunde, în cuptor sau în congelator. 

Dacă preîncălziți termosul cu apă caldă (sau apă rece pentru băuturi reci) cu 5 minute înainte de a-l folosi, băutura pe care o puneți în el va păstra temperatura dorită și mai mult timp.  

Nu umpleți niciodată termosul până la vârf cu băuturi răcoritoare carbogazoase sau apă acidă, deoarece presiunea acidului carbonic poate deteriora termosul. 

Spălați, clătiți și uscați cu grijă termosul după fiecare utilizare.

Fisa tehnica

Material
Otel inoxidabil 18/8
Volum
350 ml
Tip
Bariera termica cu pereti dubli
Inaltime
19,7 cm
Greutate
255 g
Diametru
7,4 cm
Design
Lucios
MJRD-107107
MJRD-107107
2 Produse

Fisa tehnica

Material
Otel inoxidabil 18/8
Volum
350 ml
Tip
Bariera termica cu pereti dubli
Inaltime
19,7 cm
Greutate
255 g
Diametru
7,4 cm
Design
Lucios

16 alte produse in aceeasi categorie: