TEMPflask este extrem de robust și reutilizabil, ceea ce îl face o alegere ecologică în comparație cu multe alte sticle. 

Conceput pentru utilizare zilnică; pentru deplasarea la sala de sport, sesiuni de yoga, picnicuri pe plajă sau doar pentru a face plinul la o cafenea. Vă permite să luați cu dumneavoastră cafea, ceai, apă rece ca gheața, vin sau bere răcită. TEMPflask are o deschidere largă și margini rotunjite pentru o curățare ușoară. Nu există puncte de contact în care bacteriile pot rămâne blocate. Toate componentele sticlei nu conțin BPA, ftalat și plumb. Acestea sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate alimentară, ceea ce înseamnă că nu vor lua gustul lichidelor pe care le conțin. 

Se livrează cu două capace diferite. Unul este capacul din oțel inoxidabil 18/8 pentru păstrarea căldurii, astfel încât băuturile dvs. să rămână calde sau reci mai mult timp. 

Celălalt capac este un capac de băut pentru băuturi reci. Vine cu un pai și un pai pentru a putea ține sticla cu capul în jos în timp ce beți.

Ilustrațiile unice de pe sticle se bazează pe runele nordice străvechi și descriu semnificația acestora dintr-o perspectivă personală, precum și Suedia și istoria sa. 

Fiecare ilustrație prezintă o rună. Cuvântul "rună" înseamnă "înțelepciune" sau "secret". Se credea că este un dar de la zeul nordic Odin. Inscripțiile runice sunt cele mai vechi documente originale în limba suedeză și au fost create cândva în anul d.Hr. Acestea au fost realizate în jurul anului 100 d.Hr., probabil pe baza alfabetului latin. 

Fisa tehnica

Material
Otel inoxidabil 18/8
Volum
500 ml
Tip
Bariera termica cu pereti dubli
Inaltime
24 cm
Greutate
280 g
Diametru
7,4 cm
Design
Lucios
MJRD-106303
MJRD-106303
1 Obiect

Fisa tehnica

Material
Otel inoxidabil 18/8
Volum
500 ml
Tip
Bariera termica cu pereti dubli
Inaltime
24 cm
Greutate
280 g
Diametru
7,4 cm
Design
Lucios

16 alte produse in aceeasi categorie: